petak, 1. april 2016.  12:36h
Pročitano 1027 puta

Veče smeha i razonode: "Topličke šalarije"

Povodom 1. aprila Dana šale, Udruženje ljubitelja umetnosti „Fil Art“,  večeras od 19 časova organizuje tradicionalno veče šale i razonode "Topličke šalarije".

Veče smeha i šale u galeriji "Fila-art" Veče smeha i šale u galeriji "Fila-art"

Cilj ove manifestacije je da okupi sve najpoznatije prokupačke i Topličke aforističare, satiričare, ljude koji pričaju viceve, anegdote i dr., u večeri smeha i šale što je ujedno i prilika za sve Prokupčane da se bar na trenutak otrgnu od sumorne svakodnevnice i uživaju u zanimljivom programu.

Ovo je već tradicionalna manifestacija koju organizuje Udruženje ljubitelja umetnosti. U danu koji je predviđen za šalu i smešne situacije, pokušaćemo da damo svoj doprinos – rekao je Božidar Filipović, predsednik Udruženja.

Učesnici večerašnje manifestacije su poznati prokupački satiričari, Prvoslav Nikolić-Prća, Radivoje Sokolović-Dive, Milivoje Krstić, Dragan Ognjanović i Saša Milovanović, dok je kao gost večeri najavljen Dragan Radović iz Leskovca.

Žiri i publika biraju najbolje i najduhovitije kojima će pripasti prestićna nagrade Zlatno i Srebrno magarence, delo prokupačkog akademskog umetnika Čedomira Ristića.

 

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display